Ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, θα επισκεφθεί το τριήμερο 1-3 Φεβρουαρίου τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 27ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων – AGROTICA.

 

Την Πέμπτη 1/2 στις 12:00 το μεσημέρι ο Αν. υπουργός θα παραστεί στα εγκαίνια της Τράπεζας Γενετικού Υλικού στη Θέρμη.

 

Στις 17:00μμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα απευθύνει ομιλία στην ημερίδα για την Ανάπτυξη και πρόοδο της Ελληνικής Μελισσοκομίας στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. ΓΕΡΜΑΝΟΣ» Περίπτερο 8 – Αίθουσα Α’, ενώ το απόγευμα στις 19:00μμ θα παραστεί στα εγκαίνια της 27ης Διεθνούς έκθεσης AGROTICA.

 

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου το πρωί ο Αν. Υπουργός θα κάνει περιοδεία στa περίπτερα της Διεθνούς έκθεσης προκειμένου να συνομιλήσει με φορείς και εκθέτες για ζητήματα της αρμοδιότητάς του.

 

Στις 17:30μμ της ίδιας μέρας θα επισκεφτεί τον αγροτικό Συνεταιρισμό «Ραχώνας» στον νομό Πέλλας, ενώ στις 20:00μμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχιακό μέγαρο στην Χαλάστρα, με κτηνοτρόφους του Δήμου Δέλτα.

 

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 11:00πμ ο Αν. Υπουργός θα παραστεί στα εγκαίνια του Παραρτήματος Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας στην Σίνδο.

 

Κατά τη διάρκεια της 3ήμερης επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους κτηνοτροφικών και γεωργικών φορέων για θέματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιό του.