Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Πέμπτης , σε ηλικία 64 ετών, Ηλείος πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ Θοδωρής Σαρρής νικημένος από τον καρκίνο μετά από πολύμηνη μάχη.
Ο Θεόδωρος Σαρρής γεννήθηκε στο Λαμπέτι Ηλείας  και τέλειωσε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Οικονομία, στην Ελλάδα και τη Γαλλία. Πνεύμα ανήσυχο συνδέθηκε από τα φοιτητικά του χρόνια με τα  κινήματα, συνεργάστηκε με πολιτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ (ως σύμβουλός τους)  ενώ αργότερα  εργάστηκε ως υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών. Είχε διατελέσει σύμβουλος του Αλέκου Παπαδόπουλου, αλλά και της Κατερίνας Μπατζελή,  ως διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, απ’ όπου παραιτήθηκε, υπήρξε  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΑΓΡΟΓΗ» καθώς και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΑΤΕbank. Από το Μάρτιο του 2010 και για μια περίπου τριετία διετέλεσε  πρόεδρος του ΕΛΓΑ.

Επί της προεδρίας του επιτεύχθηκε η λειτουργία του Οργανισμού κατά τέτοιον τρόπο ώστε να μην δημιουργούνται νέες οφειλές. Ένα χρόνο αφ’ ότου ανέλαβε καθήκοντα ο ΕΛΓΑ έκλεινε τη χρήση του (2011) με πλεόνασμα 70 εκατ. Ευρώ. Η συμβολή του στο νοικοκύρεμα στον ΕΛΓΑ υπήρξε καθοριστική.

Πηγή: ilia24