Στο πλαίσιο του THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, που  διοργανώνει o Δήμος Θεσσαλονίκης και η Μητροπολιτική Αναπτυξιακή Θεσσαλονίκης Α.Ε. ο Δήμος  ξεκινά συνεργασία με την εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ, με στόχο την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομικής κουλτούρας.

Για το στόχο και τη σημασία της στρατηγικής αυτής συνεργασίας θα αναφερθούν ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης και ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας και η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, Μαίρη Χατζάκου, σε  συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, στις 12.00, στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχείου.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Thessaloniki Food Festival, η κορυφαία πλατφόρμα bartending  World Class, διοργανώνει στις 15, 16 και 18 Νοεμβρίου 2017 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης ένα απολαυστικό ταξίδι στην κουλτούρα  του καλού ποτού. Το World Class  θα προωθήσει τη φιλοσοφία του Fine Drinking με σκοπό να μυηθούν οι  συμμετέχοντες στον κόσμο των premium ποτών και των εκλεπτυσμένων γεύσεων με υπεύθυνο τρόπο.