Περιοδεία σε Θεσπρωτία και Κέρκυρα θα πραγματοποιήσει ο αν. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, από σήμερα Δευτέρα 4/12 έως την Τετάρτη 6/12, στο πλαίσιο του 7ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση με θέμα «Το λόγο έχουν τα ιόνια νησιά», που πραγματοποιείται στην Κέρκυρα.

 

Ο Γιάννης Τσιρώνης θα απευθύνει ομιλία στο Συνέδριο την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου το απόγευμα (14:00μμ-17:30μμ) στην 1η παράλληλη απογευματινή συνεδρία με θέμα την Αγροτική Ανάπτυξη και την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου.

 

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου το μεσημέρι, ο αν. υπουργός θα έχει συνάντηση εργασίας στην Ηγουμενίτσα με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας και πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου (ΠΕΔ), Ιωάννη Λώλο, ενώ αμέσως μετά θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας, Θωμά Πιτούλη. Στις 18:00μμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με αγροτικούς φορείς της περιοχής, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Ηγουμενίτσας.

 

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 11:30 το πρωί, ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί στην Κέρκυρα με τον Περιφερειάρχη Ιονίων νήσων, Θεόδωρο Γαλιατσάτο και στις 12:30 το μεσημέρι με τον Δήμαρχο Κέρκυρας, Κώστα Νικολούζο. Στις 14:00μμ ο Αν. Υπουργός θα παραστεί στην έναρξη του 7ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση.

 

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί ο Γιάννης Τσιρώνης θα συμμετάσχει από κοινού με την Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, Νικολέττα Πανδή, σε σύσκεψη με φορείς για θέματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιό του, ενώ το απόγευμα θα απευθύνει ομιλία στο 7ο Περιφερειακό Συνέδριο.