Γερά, δυνατά και ανοδικά για λάδι και ελιά – Καιρού επιτρέποντος οι παραγωγοί θα απολαύσουν καλές τιμές

 

Επιπλέον στο ΑΓΡΟbusiness που κυκλοφορεί ένθετο στην εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» κάθε Παρασκευή διαβάστε:

  • Διατροφή: Ελιά, όπως Ελλάδα, Μεσόγειος, Κόσμος…
  • Αγορά: Επώνυμο λάδι σε όλους τους χώρους εστίασης από το 2018
  • Αγροτουρισμός : Η ελληνική ύπαιθρος γιορτάζει τη συγκομιδή του έξτρα παρθένου
  • Συνέντευξη: Χ. Κασίμης: «Οι ευκαιρίες του ΠΑΑ που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι ελαιοκαλλιεργητές»
  • Βασίλης Ζαμπούνης: Ο δημιουργός του βιβλίου «Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας: Το ελαιόλαδο», μιλάει στο ΑΓΡΟbusiness για τα προβλήματα και τις προοπτικές τους εθνικού μας προϊόντος.