Σε αποκλειστική συνεργασία προχώρησαν οι εταιρείες Άμβυξ και Σεμέλη Οινοποιητική, για τη διανομή, την εμπορία και την προώθηση των κρασιών του Κτήματος Semeli.

 

Ο Γενικός Διευθυντής της Άμβυξ, Γιάννης Αρτινός, ανέφερε: «Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε τα κρασιά του Κτήματος Semeli στο χαρτοφυλάκιο της Άμβυξ. Από το 1979, η Semeli αποτελεί μια από τις κορυφαίες ελληνικές οινοποιητικές μονάδες και μια από τις σπουδαιότερες αναπτυξιακές επενδύσεις στον τομέα του κρασιού στην Ελλάδα. Αυτή, η στρατηγικής σημασίας συνεργασία, σηματοδοτεί μια νέα εποχή, τόσο για την Άμβυξ, όσο και για το Κτήμα Semeli».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Semeli, Κώστας Γιαννακόπουλος, σημείωσε: «Πρόκειται για μια σημαντική απόφαση στην ιστορία του Οινοποιείου, η οποία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την πορεία της εταιρείας. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, καθώς αποκτούμε έναν σημαντικό εμπορικό εταίρο. Η συνεργασία αυτή θα προσδώσει και στις δύο πλευρές, αλλά κυρίως στους πελάτες μας, αμοιβαία οφέλη και θα συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του κύκλου εργασιών και την αύξηση πωλήσεων στην εγχώρια αγορά».