Περιοδεία σε Έβρο, Δράμα και Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί από σήμερα έως Παρασκευή 10/3 ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συναντηθεί με τοπικούς, πολιτικούς, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς και να συζητήσει αγροτικά ζητήματα του χαρτοφυλακίου του που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή. Ο Αν. Υπουργός θα συμμετάσχει επίσης σε ημερίδα του Παν/μίου Μακεδονίας-Θράκης στην Ορεστιάδα, καθώς και στο Συνέδριο του Economist στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

Αύριο Πέμπτη 9/3 στις 9:30πμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί στο Νευροκόπι με τον Δήμαρχο, Βασίλη Γιαννόπουλο, ενώ αμέσως μετά, στο Δημαρχείο, θα συναντηθεί με κτηνοτροφικούς φορείς του Δήμου.

Στις 12:00πμ θα πραγματοποιηθεί στο Διοικητήριο Δράμας ευρεία σύσκεψη με Δημάρχους του Νομού, καθώς επίσης και με κτηνοτροφικούς και αγροτικούς συλλόγους της περιοχής.

Την Παρασκευή 10/3 στις 10:30πμ, ο Γιάννης Τσιρώνης θα απευθύνει ομιλία στην Θεσσαλονίκη, στο Συνέδριο του Economist με θέμα την αγροτική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης περιοδείας του, ο Αν. Υπουργός θα έχει επίσης συναντήσεις με τοπικούς φορείς, κτηνοτροφικούς συλλόγους, αγροτικούς συνεταιρισμούς και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών.